Vimpelin yrittäjillä 50-vuotisjuhlat Sääksjärvellä, iltajuhla on avoinna kaikille

Vimpelin Yrittäjien 50-vuotisjuhlat ovat yhdistelmä juhlallisuutta, trendikästä noutopöytää, tarinoita, taikuutta, Hurriganesia, streetfoodia ja ainutlaatuista vanhan nuorisoseuran talon tunnelmaa.

Vimpelin Yrittäjien pyöreitä juhlitaan 50-vuotisjuhlassa Vimpelin Sääksjärvellä, Sääksjärven nuorisoseuran talolla. Juhlapäivä on 16. marraskuuta.

Ilta alkaa vuosikokouksella ja jatkuu juhlallisuuksilla huipentuen MaryJanes plays Hurriganes yhtyeen keikkaan. Jatkobileet järjestetään yhteisvoimin Sääksjärven Nuorisoseuran kanssa. Juhlakansaa hemmotellaan myös mahdollisuudella nauttia illan aikana street foodista, kun lappajärveläinen Daniel’s Grillbar saapuu nuorisotalon pihalle.

– Kaikki ovat tervetulleita jatkokemuihin, kertoo Vimpelin Yrittäjien puheenjohtaja Susanna Korkiatupa.

Juhlassa annetaan Suomen Yrittäjien timantti- ja yrittäjäristejä niille yrittäjille, joille tulee pyöreitä yrittäjyysvuosia täyteen ja jotka ovat halunneet ristin. Yrittäjäyhdistys maksaa jäsentensä risteistä puolet.

– Vuosikymmeniä kestänyt yrittäjäura on saavutus, josta voi olla ylpeä ja kiitollinen. Yrittäjäristin timanttiristejä on neljä; 60, 50, 40 ja 30 vuoden yrittäjätoiminnasta huomioimiseen.

Tapahtumassa julkistetaan myös Vimpelin Vuoden yritys.

Illalliskortin hinta on 45 euroa, joka sisältää ohjelman, ruokailun ja loppuillan konsertin.

– Juhlassa kuullaan muutamia puheita ja kiinnostavia haastatteluita vuosien varrelta, vähän tulevaisuudestakin. Illan aikana juhlassa kiertelee myös taikuri, joka viihdyttää juhlaväkeä. Illan juontaa Kirsi Lassila.